"Our creativity is the driving force

that has allowed us to introduce so many technologies that really changed the industry." 

-Adam Kolawa- 

Parasoft co-founder

Stelt u zich eens voor dat u een IT Systeem kunt simuleren door Parasoft Virtualize een tijdje naar het verkeer van en naar het IT Systeem te laten "luisteren".

Consultancy, Support en Training

 

Parasoft levert de nodige diensten en trainingen om de software testing tools zo snel en efficient mogelijk bij uw organisatie in te zetten. Onze partners zorgen ervoor dat uw mensen worden getraind in het gebruik en beheer van onze tools. Mochten er tijdens de gebruiksfase vragen en/of onduidelijkheden zijn dan kunt u altijd bij onze consultants of onze helpdesk terecht.

Parasoft verzorgt de volgende onderdelen van een implementatie traject:

  • Software / systeem / proces analyse en audits: Het uitvoeren van (performance) analyses van software test processen en/of software systemen met behulp van Parasoft technologie om audits uit te voeren en een tool introductie voor te bereiden.

  • Proof-Of-Concept: Het aantonen dat onze technologie in uw omgeving inzetbaar is en dat onze tools uw test proces kunnen automatiseren.

  • Installatie, configuratie en integratie: De werkzaamheden die ervoor zorgen dat onze test tools volledig in uw ontwikkel en test omgeving worden geintegreerd.

  • Training: De gebruikers en/of beheerders van de tools worden on-site of klassikaal getraind. Daarnaast verzorgt Parasoft process georienteerde trainingen op het gebied van test automatisering. Deze trainingen zijn gericht op het optimaal gebruik van de Parasoft test tools. De trainingen worden op aanvraag georganiseerd.

    Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijke trainingen.

  • Coaching: De gebruikers van onze tools worden on-site gecoached door onze consultants. Hierbij werken we gezamenlijk aan vooraf opgestelde doelstellingen op het gebied van test automatisering.

  • Support: Wij staan klaar voor uw technische vragen over onze testtools.

Voor langdurige ondersteuning en test management of operationeel testwerk verwijzen wij u graag naar onze partners. Deze bieden consultants aan die gespecialiseerd zijn in het werken met de tools van Parasoft.